3 retter 350kr
Retterne er hjemmelavet med hjertet og tager tid.
Bestille venligst alle retter/ varme tilkøb ved ankomst.
Tilkøb:
Kartofler -Pommes gratin Dauphinois/Fløde kartofler 40kr.
Oliven olie- 25 kr, Smør 20kr, Ekstra brød -25kr.
3 glas vinmenu (til 3 retters menuen) 285kr.
​
Forret.
QUENELLE LYONNAISE -
Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.
PÂTÉ DE CAMPAGNE .
Hjemmelavet Fransk landpaté, med cornichons, rosemarin.
RAVIOLI DE POIREAUX AUX TRUFFES
(30kr tillæg til menu-prisen).
Hjemmelavet ravioli med porre og friskrevet trøffel på toppen.
​
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -
(30kr tillæg til menu-prisen).
Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.
​
Hovedret.
CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE -
Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost.
A POULE AU POT.
Poule au Pot, Høne i gryden, symboliserer det landlige køkken i Frankrig. Med kylling i stykker, kylling pakket i kålblade og grøntsager i en elegant kylling consommé.
SAUMON À L’OSEILLE -
Laks med en havesyre sovs.
​
FILET DE VEAU AUX TRÛFFES-
(60kr tillæg til de 3retters menu)
Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs.
​
Dessert.
ASSIETTE DE FROMAGES/ Oste tallerken
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.
​
COMME UN ‘SNICKERS’.
(30kr tillæg til de 3retters menu). Blød karamel, sablé breton, chokolade mousse med karamelglasur og karameliserede peanuts.
PROFITEROLES A LA VANILLE .
(30kr tillæg til de 3retters menu) Profiteroles med hjemmelavet vaniljeis med chokoladesovs.
​
CHEFS SET MENU 500KR
3 RETTER + 3 GLAS VINMENU.
QUENELLE LYONNAISE,
Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.
FILET DE VEAU AUX TRÛFFES-
Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs.
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.
​
